Veiling voor Congo groot succes

De veiling van de Eindhovense stichting Blue Animal voor de bouw van een opvanghuis voor tienermoeders in Congo heeft afgelopen zaterdag 3.400 euro opgeleverd.

Bij dit bedrag komt nog zeshonderd euro uit de opbrengst van de voorafgaande high tea en de verkoop van fotoboeken van Blue Animal. Ook de optredende zangeres Coliël schonk een bedrag. Het totaalbedrag van zaterdag wordt door de stichting Wilde Ganzen verdubbeld tot 8.000 euro. lees meer…
The auction of Foundation Blue Animal from Eindhoven to the benefit of the building of a safe shelter for teenage mothers in Congo raised 3 400 euro last Saturday.
Added to this sum will be sixhundred euro brought in by the high tea and the sales of Blue Animal photo books. Artist Coliël donated a sum as well. Saturday’s total amount will be doubled by Foundation Wilde Ganzen to 8 000 euro. read more…

Reageren is niet (meer) toegestaan.