Een geweldig resultaat

Totale opbrengst / total proceeds € 2400

foto’s en video tentoonstelling Koningshof / photos and video exhibition Koningshof

De kleurrijke expositie van 93 versierde wedstrijd en 17 niet-wedstrijd giletjes van 76 deelneemsters op de Open European Quilt Championships, Koningshof, Veldhoven, 2010 heeft de verwachtingen meer dan overtroffen.
Grote dank gaat uit naar allen die… lees meer
-
A wonderful result
The colourful exhibition of 93 decorated competition and 17 non-competition waistcoats of 76 participants at the Open European Quilt Championships, Koningshof, Veldhoven-NL, has more than exceeded all expectations.
Many thanks are expressed to all those who read more
-
Ein schönes Ergebnis
Die bunte Ausstellung von 93 dekorierten Wettbewerbs und 17 Nicht-Wettbewerbs Westen von 76 Teilnehmerinnen an der Open European Quilt Championships, Koningshof, Veldhoven-NL, hat mehr als alle Erwartungen übertroffen.
Vielen Dank an diejenigen, die... lesen Sie weiter
-
Un résultat magnifique
L’exposition très colorée de 93 gilets décorés pour le concours et 17 hors concours pars 76 participants à l’Open European Quilt Championships, Koningshof, Veldhoven a plus que dépassé toutes les attentes.
Un grand merci est exprimé à tous ceux qui… lisez plus

Reageren is niet (meer) toegestaan.