Je zal die druppel maar zijn!

Winnaars sponsor prijzen /Winners sponsor prices

Tijdens het gala dinner werd Wil door de organisatie van de OEQC geheel onverwacht in de bloemetjes gezet vanwege haar onbaatzuchtige inzet voor Congo. In haar spontane bedankwoordje merkte Wil op dat er vaak wordt gezegd dat haar bijdrage niet meer is dan een druppel op een gloeiende plaat. “Natuurlijk is het dat”, zegt Wil, “maar je zal die druppel maar zijn!”
Lieve Wil, nu is er eens een druppel op jou terecht gekomen! Veel succes voor de toekomst, want nieuwe plannen zijn al weer in de maak.

During the gala dinner the organization of the OEQC completely unexpectedly honoured Wil for her unselfish efforts for Congo. Wil remarked in her spontaneous thank you speech that people often say that her contribution is nothing more than a drop on a hot plate (NB. Dutch saying, meaning ‘a drop in the ocean). “Of course it is”, Wil says, “but suppose that you are that drop!”
Dear Wil, for once a drop fell on you! Good luck for the future, because new plans are already being made.

Reageren is niet (meer) toegestaan.